Шибзострілово (англ. Gunzerking) – активний навичок Сальвадора у грі Borderlands 2.

Де використовується?Редагувати

Основна стаття: Дерево навичків/Сальвадор

ОписРедагувати

Дозволяє стріляти із двох агрегатів одночасно протягом певного часу після активації. Після включення Сальвадор відновлює половину здоров'я, отримує стійкість до пошкоджень і отримує регенерацію здоров'я і боєприпасів.

ВідновленняРедагувати

42 секунди (може бути знижена до 33,6 секунд (без модифікаторів класу))

ТривалістьРедагувати

20 секунд (може бути збільшена до 35 секунд (без модифікаторів класу))

ЗахистРедагувати

+ 50% зменшення шкоди (вказано можливий максимум - фактично 33,3%)

СтратегіяРедагувати

Шибзострілово має широкий спектр застосувань, які можна використовувати в різних ігрових ситуаціях. Відновлення здоров'я допоможе в критичній ситуації, як і поповнення боєзапасу. Зброя стає більш точною і отримує більшу скорострільність, проте виключається можливість вести прицільний вогонь.

Гілка навичок Залізобетонність дозволяє Сальвадору витримати велику кількість пошкоджень в порівнянні з іншими класами персонажів. Втім це не означає повну невразливість гравця на високих рівнях складності.

Під час дії навички Сальвадор може виконувати будь-які дії, як:

ПриміткиРедагувати

  • При активації навички гравець використовує зброю з першого-другого або третього-четвертого слотів.
  • Активація навички автоматично перезаряджає зброю, що економить час.
  • Навичка регенерує боєприпаси екіпірованої зброї, крім ракет і гранат.
  • Під час пожвавлення союзника можна стріляти зброєю з лівої руки.
  • Деякі зброї в режимі Шибзострілова передають свої властивості один одному.
    • Молочник / Рубінчик в лівій руці дозволяє постійно відновлювати здоров'я.
    • Порушник в лівій руці додає зброї в правій руці здатність ігнорувати щити.
  • Навичка ТАКОЖ використовується Халепом В Borderlands: The Pre-Sequel Під назвою Сміхостріл.

Навички Сальвадора
Шибзострілово
Одержимість Нестримність Залізобетонність