Король-Боягуза
Kingweewee.png
Раса Людина
Фракція Бандити
Статус Живий, можна вбити
Локація Район Стовбняк
Гра Borderlands

Король-Боягуза (англ. King Wee Wee) - карлик, що є босом у грі Borderlands. Він не відроджується після смерті, але може попастися на арені Моксі, куди приходить разом з декількома психами (звичайні, такі, що горять, безшабашні).

МісцезнаходженняРедагувати

ОписРедагувати

Цей бос спеціалізується на ближньому бою, у тому числі використовує ударную хвилю, що діє короткий час, тому краще уникати зближення з ним. Таким чином, коли він підніме руку і атакує вас енергетичним зарядом або ударною хвилею, ви зможете уникнути їх, адже вона має обмежений радіус дії. Рукопашних атак можна уникнути стрибком із-за малого зросту Короля. Вийшовши з радіусу атаки боса, можна спокійно стріляти йому в голову. Він володіє вельми низьким здоров'ям як для боса, тому декілька точних пострілів з снайперської рушниці уб'ють його.

ПредметиРедагувати

Після убивства боса з нього випадають:

  • Унікальний щит - Прискорювач Боягузи
  • Унікальний ПП - Шпигун
    • Дається у винагороду за вбивство у місії по Зверженню короля, але може також випасти безпосередньо з Короля в проходженні 2.5., якщо він не був убитий в ході проходження 2.

ПриміткиРедагувати

MXHRa8AQIZ4.jpg

Овації-овації! Тут МАЛО ІНФОРМАЦІЇ
- не чекай
Вікі Borderlands Wiki Ukraine, ти допомагай!