BorderlandsРедагувати

Иконка

Назва Вимоги
Ach-paid 2.jpg Звіт Файрстоуну Завершити п'ять завдань у Пустці.
Ach-made 2.jpg Пусто не буває Завершити всі завдання у Пустці.
Ach-paid 2.jpg Звіт Новій Гавані Завершити п'ять завдань у Іржавинах.
Ach-made 2.jpg Повна Гавань Завершити всі завдання у Іржавинах.
Ach-plumber 2.jpg Мій братик - Маріо Убийте ворога в стилі Маріо.
Ach-12days.jpg 12 Днів Пандори Майстер технологій Пандори.
Ach-wanted.jpg Розшукується: Следж Убийте Следжа.
Ach-wanted.jpg Розшукується: Кром Убийте Крома.
Ach-wanted.jpg Розшукується: Флінт Убийте Флінта
Ach-destroy.jpg Руйнування Вулика Убийте Ракковулик.
Ach-destroy.jpg Руйнація Руйнатора Убийте Боса Хранилища.
Ach-speedy 2 (1).jpg Спішив і не Насмішив За рекордний час проїдьте «Сміховинну Трасу».
Ach-archaeology 2.jpg Це є археологія? Використайте артефакт.
Ach-newbie-novice 2.jpg Бом! Зелень Досягнути 5 рівня.
Ach-newbie-novice 2.jpg Бом! Курсант Досягнути 10 рівня.
Ach-expert 2.jpg Бом! Експерт Досягнути 20 рівня.
Ach-hardcore 2.jpg Бом! Хардкор Досягнути 30 рівня.
Ach-sleepless 2.jpg Бом! За крок до вершини Досягнути 40 рівня.
Ach-champion 2.jpg Бом! Чемпіон Досягнути 50 рівня.
Plus1.png Бом! Надшибайголовий Досягнути 51 рівня.
Ding! Overleveled to 11 achievement.png Бом! Рівнем зверху Досягнути 61 рівня.
Ach-discovered 2.jpg Знайдено: Скаґова Ущелина Знайдено: Скаґова Ущелина
Ach-discovered 2.jpg Знайдено: Притулок Следжа Знайдено: Притулок Следжа
Ach-discovered 2.jpg Знайдено: Могильна Шахта Знайдено: Могильна Шахта
Ach-discovered 2.jpg Знайдено: Задрипана Затока Знайдено: Задрипана Затока
Ach-discovered 2.jpg Знайдено: Звалище Ерла Знайдено: Звалище Ерла
Ach-discovered 2.jpg Знайдено: Каньйон Крома Знайдено: Каньйон Крома
Ach-discovered 2.jpg Знайдено: Червоний Анклав Знайдено: Червоний Анклав
Ach-discovered 2.jpg Знайдено: Ерідіанський Виступ Знайдено: Ерідіанський Виступ
Ach-tires 2.jpg Трохи Крові на Колесах Убийте 25 ворогів тараном.
Ach-shootinest 2.jpg Височенько, Далеченько, Попаденько Убийте п'ять ракків за десять секунд.
Ach-millionaire 2.jpg Мільйонер з Пандори Наберіть 1 000 000$.
Ach-fence 2.jpg Продавець Продайте 50 гармат в магазині.
Ach-thunderdome 2.jpg Вийти з під Купола Вийдіть переможцем з матчу на арені.
Ach-duelicious 2.jpg Дуельянт Виграйте дуель проти іншого гравця.
Ach-healer 3.jpg Груповий Реаніматор В кооперативі врятуйте друга від смерті.
Ach-team 2.jpg Ні "Я" у "Команді" Завершити п'ятнадцать завдань в кооперативі.
Ach-UnitedWeStand.jpg Гуртом на Батька Убийте Ракковулик, Боса Хранилища, Следжа, Крома чи Флінта в режими кооперативної гри.
Ach-twofriends 2.jpg Покрути Шестерню Зіграй в кооперативі разом зі співробітником Gearbox або гравцем з таким досягненням.
Ach-weapon 2.jpg Збройний Майстер Досягніть десятого рівня володіння зброєю.
Ach-boat.jpg Ти у шлюбці Несподівано, га?
Ach-duelinator 2.jpg Дуельнатор Виграйте дуель без пошкоджень.
Ach-facemelter 2.jpg Хімобличчя Убийте двадцять п'ять ворогів, використавши корозійну зброю.
Ach-gigawatts 2.jpg Гігават Убийте двадцять п'ять ворогів шоковою зброєю.
Ach-pyro 2.jpg Піро Убийте двадцять п'ять ворогів запальною зброєю.
Ach-exploder 2.jpg Містер "БУМ" Убийте двадцять п'ять ворогів  розривною зброєю.
Ach-tim 2.jpg Прокачай себе Одягніть модифікатор класу для свого персонажа.
Ach-loaded 2.jpg Клептрепи без Халепи Врятувати Клептрепів та отримати 42 слоти інвентаря.
Ach-outrageous 2.jpg Справжнє Обурення Убити п'ятнадцять ворогів, використавши навичок Сирени.
Ach-hebites 2.jpg Обережно! Кусається! Убити п'ятнадцять ворогів, використавши навичок Мисливця.
Ach-reckless 2.jpg Порахувати Ребра Убити п'ятнадцять ворогів, використавши Берсерка.
Ach-downinfront 2.jpg В Чергу! Убити п'ятнадцять ворогів, використавши навичок Солдата.

Зомбі-Острів Доктора НедаРедагувати

Бунт Під Куполом МоксіРедагувати

Іконка
Назва Опис
Small tournament achievement.png Міні-тур(нір) Завершити завдання Перевір себе.
Hell-burbia achievement.png Фавели Завершити випробування на арені Фавели.
The angelic ruins achievement.png Руїни Янголів Завершити випробування на арені Руїни Янголів.
The gully achievement.png Бунтарська Ущелина Завершити випробування на арені Бунтарська Ущелина.
Big tournament achievement.png Великий Турнір Завершити випробування на усіх трьох аренах.

Секретна Зброярня Генерала НоксаРедагувати

Иконка

Назва Вимоги Коментарій
Making a Monster achievement.png Створити монстра Створити нову машину Монстр. Сюжетне Досягнення. Завдання Це Xzibitу не Снилося.
Athena, Out achievement.png Афіна, кінець зв'язку Врятувати Афіну. Сюжетне Досягнення. Завдання Дати драла з буцегарні: Не шенканись там.
Depot Demolition achievement.png Рознести на друзки Знищити Склад Червоного Списа. Останнє сюжетне досягнення. Необхідно виконати завдання Складний штурм.
Vincible achievement.png Прибацаний Вбити КрабоХраба Неприбацаного.

Ліквідувати найскладнішого противника у грі КрабоХраба Неприбацаного.

Sneaky Little Buggers achievement.png Швидкі Маленькі Сволоти

Вбити кожного Коротуна-Крадія.

У доповненні 5 видів коротунів-крадіїв. Треба вбити по одному з кожного виду.

Дупоріз: У тюрмі після того як прибацаєте Джерома  та Містера Шенка - трохи прямо і зразу у холодильнику.

Труксіканський Рестлер: Тюрма - одна з перших лівих шафок.

Міні Стів: Є кілька місць. Ховається у деяких червоних скринях. Можна знайти його у тюрмі у червоній скрині поряд із Клептрепом, що вскочив у халепу.

Червоний Коротун: Ховається у скринях Червоного Списа - частіше під час завдання Складний штурм. Якщо розвернутися на 180 градусів від входу у зброярню (до того місця, де ви будете битися з генералом) - коротун сидить у скрині зліва.

Сміттєрейсер: Під час завдання Великі пустощі маленьких людей цей коротун живе у сміттєвому контейнері у кімнаті з МотоГоловом.

Speed Kills achievement.png Швидкий Розстріл Знищити Лансер, сидячи за кермом Гонщика. Машину "Гонщик " ви отримуєте після завдання Їдемо до Моксі: Червоний Ліхтар.

Після цього шукаємо Лансер та знищуємо його. 

Completionist achievement.png Звіт Усі завдання доповнення Секретна Зброярня Генерала Нокса виконав!

Всього 43 завдання - 15 сюжетних і 28 додаткових.

Sucker born every minute achievement.png Плата за Кулю Виконав найбезглуздіше досягнення всіх часів і народів. Найбільша куля світу знаходиться у локації Затоплене Море - на півночі від Роздоріжжя. Прибувши, візьміть трохи лівіше та побачите найбільшу кулю світу. Під'їхавши до кулі, вбийте бандитів. Недалеко від магазинчиків зі зброєю і патронами ви побачите закриту касу, а зліва - ящик для грошей. Треба внести туди 8 000 000$. Просто підійдіть і натисніть.

ІнтерНаціональна Клептрепівська РеволюціяРедагувати

Іконка Назва Опис Очки
Трофей
Tourist achievement.png Турист Знайти усе 6 статуеток клептрепів. 10 бронза
Muerte la robo-lución achievement.png Придушення повстання Убити ІНАКа. 70 срібло
The Collector achievement.png Колекціонер Виконайте шибзануті прохання Танніс. 50 срібло
The Lubricator achievement.png Маслянка Знайдіть 25 маслянок. 10 бронза
Bobble-Trap achievement.png Критичний промах Зберіть 15 фігурок клептрепів. 10 бронза
It's so realistic! achievement.png РеалізмЪ! Зберіть 5 3D-окулярів. 10 бронза
What a party! achievement.png Паті-Хард! Зберіть 3 трусів, 5 рибок і 15 піцц. 30 срібло
Knoxxtrapach.png Халепа для Нокс-Трепа Убийте Нокс-Трепа 20 бронза
Nedtrapach.png Халепа для Нед-Трепа Убийте Доктора Нед-Трепа знову і знову. 20 бронза
Steeletrapach.png Халепа для Стілл-Трепа Убийте Команданте Стілл-Треп. 20 бронза

Див. такожРедагувати