BorderlandsРедагувати

Иконка

Назва Вимоги
Ach-paid 2 Звіт Файрстоуну Завершити п'ять завдань у Пустці.
Ach-made 2 Пусто не буває Завершити всі завдання у Пустці.
Ach-paid 2 Звіт Новій Гавані Завершити п'ять завдань у Іржавинах.
Ach-made 2 Повна Гавань Завершити всі завдання у Іржавинах.
Ach-plumber 2 Мій братик - Маріо Убийте ворога в стилі Маріо.
Ach-12days 12 Днів Пандори Майстер технологій Пандори.
Ach-wanted Розшукується: Следж Убийте Следжа.
Ach-wanted Розшукується: Кром Убийте Крома.
Ach-wanted Розшукується: Флінт Убийте Флінта
Ach-destroy Руйнування Вулика Убийте Ракковулик.
Ach-destroy Руйнація Руйнатора Убийте Боса Хранилища.
Ach-speedy 2 (1) Спішив і не Насмішив За рекордний час проїдьте «Сміховинну Трасу».
Ach-archaeology 2 Це є археологія? Використайте артефакт.
Ach-newbie-novice 2 Бом! Зелень Досягнути 5 рівня.
Ach-newbie-novice 2 Бом! Курсант Досягнути 10 рівня.
Ach-expert 2 Бом! Експерт Досягнути 20 рівня.
Ach-hardcore 2 Бом! Хардкор Досягнути 30 рівня.
Ach-sleepless 2 Бом! За крок до вершини Досягнути 40 рівня.
Ach-champion 2 Бом! Чемпіон Досягнути 50 рівня.
Plus1 Бом! Надшибайголовий Досягнути 51 рівня.
Ding! Overleveled to 11 achievement Бом! Рівнем зверху Досягнути 61 рівня.
Ach-discovered 2 Знайдено: Скаґова Ущелина Знайдено: Скаґова Ущелина
Ach-discovered 2 Знайдено: Притулок Следжа Знайдено: Притулок Следжа
Ach-discovered 2 Знайдено: Могильна Шахта Знайдено: Могильна Шахта
Ach-discovered 2 Знайдено: Задрипана Затока Знайдено: Задрипана Затока
Ach-discovered 2 Знайдено: Звалище Ерла Знайдено: Звалище Ерла
Ach-discovered 2 Знайдено: Каньйон Крома Знайдено: Каньйон Крома
Ach-discovered 2 Знайдено: Червоний Анклав Знайдено: Червоний Анклав
Ach-discovered 2 Знайдено: Ерідіанський Виступ Знайдено: Ерідіанський Виступ
Ach-tires 2 Трохи Крові на Колесах Убийте 25 ворогів тараном.
Ach-shootinest 2 Височенько, Далеченько, Попаденько Убийте п'ять ракків за десять секунд.
Ach-millionaire 2 Мільйонер з Пандори Наберіть 1 000 000$.
Ach-fence 2 Продавець Продайте 50 гармат в магазині.
Ach-thunderdome 2 Вийти з під Купола Вийдіть переможцем з матчу на арені.
Ach-duelicious 2 Дуельянт Виграйте дуель проти іншого гравця.
Ach-healer 3 Груповий Реаніматор В кооперативі врятуйте друга від смерті.
Ach-team 2 Ні "Я" у "Команді" Завершити п'ятнадцать завдань в кооперативі.
Ach-UnitedWeStand Гуртом на Батька Убийте Ракковулик, Боса Хранилища, Следжа, Крома чи Флінта в режими кооперативної гри.
Ach-twofriends 2 Покрути Шестерню Зіграй в кооперативі разом зі співробітником Gearbox або гравцем з таким досягненням.
Ach-weapon 2 Збройний Майстер Досягніть десятого рівня володіння зброєю.
Ach-boat Ти у шлюбці Несподівано, га?
Ach-duelinator 2 Дуельнатор Виграйте дуель без пошкоджень.
Ach-facemelter 2 Хімобличчя Убийте двадцять п'ять ворогів, використавши корозійну зброю.
Ach-gigawatts 2 Гігават Убийте двадцять п'ять ворогів шоковою зброєю.
Ach-pyro 2 Піро Убийте двадцять п'ять ворогів запальною зброєю.
Ach-exploder 2 Містер "БУМ" Убийте двадцять п'ять ворогів  розривною зброєю.
Ach-tim 2 Прокачай себе Одягніть модифікатор класу для свого персонажа.
Ach-loaded 2 Клептрепи без Халепи Врятувати Клептрепів та отримати 42 слоти інвентаря.
Ach-outrageous 2 Справжнє Обурення Убити п'ятнадцять ворогів, використавши навичок Сирени.
Ach-hebites 2 Обережно! Кусається! Убити п'ятнадцять ворогів, використавши навичок Мисливця.
Ach-reckless 2 Порахувати Ребра Убити п'ятнадцять ворогів, використавши Берсерка.
Ach-downinfront 2 В Чергу! Убити п'ятнадцять ворогів, використавши навичок Солдата.

Зомбі-Острів Доктора НедаРедагувати

Бунт Під Куполом МоксіРедагувати

Іконка
Назва Опис
Small tournament achievement Міні-тур(нір) Завершити завдання Перевір себе.
Hell-burbia achievement Фавели Завершити випробування на арені Фавели.
The angelic ruins achievement Руїни Янголів Завершити випробування на арені Руїни Янголів.
The gully achievement Бунтарська Ущелина Завершити випробування на арені Бунтарська Ущелина.
Big tournament achievement Великий Турнір Завершити випробування на усіх трьох аренах.

Секретна Зброярня Генерала НоксаРедагувати

Иконка

Назва Вимоги Коментарій
Making a Monster achievement Створити монстра Створити нову машину Монстр. Сюжетне Досягнення. Завдання Це Xzibitу не Снилося.
Athena, Out achievement Афіна, кінець зв'язку Врятувати Афіну. Сюжетне Досягнення. Завдання Дати драла з буцегарні: Не шенканись там.
Depot Demolition achievement Рознести на друзки Знищити Склад Червоного Списа. Останнє сюжетне досягнення. Необхідно виконати завдання Складний штурм.
Vincible achievement Прибацаний Вбити КрабоХраба Неприбацаного.

Ліквідувати найскладнішого противника у грі КрабоХраба Неприбацаного.

Sneaky Little Buggers achievement Швидкі Маленькі Сволоти

Вбити кожного Коротуна-Крадія.

У доповненні 5 видів коротунів-крадіїв. Треба вбити по одному з кожного виду.

Дупоріз: У тюрмі після того як прибацаєте Джерома  та Містера Шенка - трохи прямо і зразу у холодильнику.

Труксіканський Рестлер: Тюрма - одна з перших лівих шафок.

Міні Стів: Є кілька місць. Ховається у деяких червоних скринях. Можна знайти його у тюрмі у червоній скрині поряд із Клептрепом, що вскочив у халепу.

Червоний Коротун: Ховається у скринях Червоного Списа - частіше під час завдання Складний штурм. Якщо розвернутися на 180 градусів від входу у зброярню (до того місця, де ви будете битися з генералом) - коротун сидить у скрині зліва.

Сміттєрейсер: Під час завдання Великі пустощі маленьких людей цей коротун живе у сміттєвому контейнері у кімнаті з МотоГоловом.

Speed Kills achievement Швидкий Розстріл Знищити Лансер, сидячи за кермом Гонщика. Машину "Гонщик " ви отримуєте після завдання Їдемо до Моксі: Червоний Ліхтар.

Після цього шукаємо Лансер та знищуємо його. 

Completionist achievement Звіт Усі завдання доповнення Секретна Зброярня Генерала Нокса виконав!

Всього 43 завдання - 15 сюжетних і 28 додаткових.

Sucker born every minute achievement Плата за Кулю Виконав найбезглуздіше досягнення всіх часів і народів. Найбільша куля світу знаходиться у локації Затоплене Море - на півночі від Роздоріжжя. Прибувши, візьміть трохи лівіше та побачите найбільшу кулю світу. Під'їхавши до кулі, вбийте бандитів. Недалеко від магазинчиків зі зброєю і патронами ви побачите закриту касу, а зліва - ящик для грошей. Треба внести туди 8 000 000$. Просто підійдіть і натисніть.

ІнтерНаціональна Клептрепівська РеволюціяРедагувати

Іконка Назва Опис Очки
Трофей
Tourist achievement Турист Знайти усе 6 статуеток клептрепів. 10 бронза
Muerte la robo-lución achievement Придушення повстання Убити ІНАКа. 70 срібло
The Collector achievement Колекціонер Виконайте шибзануті прохання Танніс. 50 срібло
The Lubricator achievement Маслянка Знайдіть 25 маслянок. 10 бронза
Bobble-Trap achievement Критичний промах Зберіть 15 фігурок клептрепів. 10 бронза
It's so realistic! achievement РеалізмЪ! Зберіть 5 3D-окулярів. 10 бронза
What a party! achievement Паті-Хард! Зберіть 3 трусів, 5 рибок і 15 піцц. 30 срібло
Knoxxtrapach Халепа для Нокс-Трепа Убийте Нокс-Трепа 20 бронза
Nedtrapach Халепа для Нед-Трепа Убийте Доктора Нед-Трепа знову і знову. 20 бронза
Steeletrapach Халепа для Стілл-Трепа Убийте Команданте Стілл-Треп. 20 бронза

Див. такожРедагувати