Щоб перейти на сторінку навичку, клікніть по його іконці або назві.
При наведенні курсора на іконку з'являється короткий опис навичку.

Активний навичок
Sabre Turret
Турель Шабля

Активний навичок. Натисніть кнопку навичка, щоб розмістити турель «Шабля», що автоматично стрілятиме у ворогів. Якщо ви знаходитесь поряд із туреллю, натисніть кнопку дії, щоб забрати її та трохи пришвидшити перезарядку навичка.

Партизан

Порох

Виживання

1
Караульний
GenericIcon5
Навичок збільшує кількість пострілів в залпі та тривалість активного навичку Турель Шабля.

Повна Готовність
GenericIcon5
Навичок збільшує швидкість перезаряджання Акстона.

Лобовий Удар
GenericIcon5
Навичок збільшує ушкодження вогнепальної зброї та ближнього бою Акстона.

Експерт
GenericIcon5
Навичок збільшує швидкість зміни зброї, швидкість прицілювання та швидкість руху під час прицілювання.

Здоровило (Акстон)
GenericIcon5
Навичок збільшує максимальний рівень здоров'я Акстона.

Підготовка (Акстон)
GenericIcon5
Навичок збільшує ємність щита та надає відновлення здоров'я, якщо заряд щита повний.

2
Зелена Мітка
GenericIcon5
Навичок збільшує влучність турелі Шабля Акстона

Напоготові
GenericIcon5
Навичок збільшує швидкість підзарядки та зменшує затримку підзарядки щитів Акстона.

Навантаження
GenericIcon5
Навичок збільшує розмір магазинів у автоматах Акстона.

Свинцевий Град
GenericIcon5
Убивство ворога збільшує швидкострільність Акстона та знижує віддачу на короткий період часу.

Останній Шанс
GenericIcon5
Під час режиму Боротьба за Життя навичок збільшує ушкодження вогнепальної зброї та швидкість руху Акстона.

Зовнішній Тиск
GenericIcon5
Навичок збільшує швидкість перезаряджання та знижує затримку підзарядки щита, чим нижче є рівень здоров'я Акстона. Значення бонусів обернено пропорційні поточному рівню здоров'я.

3
Вперед, Товариші!!!
GenericIcon5
Після убивства ворога навичок збільшує швидкість руху та ушкодження зброї на короткий проміжок часу.

Випалені Землі
GenericIcon1
Навичок додає систему залпового вогню для турелі.

Здібний
GenericIcon5
Під час нанесення ворогу ушкодження, Акстон відновлює здоров'я напротязі декількох секунд.

Титановий Череп
GenericIcon5
Навичок знижує віддачу Акстона з різними типами зброї та збільшує ушкодження гранат та ракетниць

Телепорт
GenericIcon1
Турель Шабля Акстона може бути розгорнута з використанням технології телепорту, що дозволяє персонажу розгортати її значно далі. Також збільшує максимальний рівень здоров'я турелі.

Лінія Вогню
GenericIcon5
Поки Турель Шабля Акстона розгорнута, то він завдає збільшене ушкодження.

Терпіння
GenericIcon5
Навичок знижує тривалість стихійного ушкодження в часі та збільшує максимальний рівень здоров'я Акстона.

Щит "Фаланга"
GenericIcon1
Турель Шабля проектує щит, котрий намагається блокувати вогонь ворогів на відстані. Союзні атаки на відстані проходять кріз нього.

Нашвидкоруч (Акстон)
GenericIcon5
Після убивства ворога щит персонажу підзаряджатиме напротязі кількох секунд відсоток від своєї максимальної ємності.

4
Гренадер (Акстон)
GenericIcon5
Навичок збільшує максимальну кількість гранат, що може нести персонаж.

За Рідну Землю
GenericIcon5
Навичок збільшує швидкострільність та ушкодження Акстона з нестихійної зброї.

З щитом чи На щиті
GenericIcon1
Під час режиму Боротьба за Життя навичок дозволяє Акстону кидати гранати та збільшує ушкодження гранат і ракетниць.

Винахідливість
GenericIcon5
Навичок збільшує швидкість відновлення активного навичку Акстона.

Магнетизм
GenericIcon1
Цей навичок надає Турелі Шабля "ефект прилипання", котрий дозволяє турелі розгорнутися на стінах або стелях.

5
Антикризова Програма
GenericIcon5
Якщо заряд щитів Акстона виснажений, то навичок додає персонажу бонусне ушкодження вогнепальної зброї та ближнього бою.

Товариш Уокер
GenericIcon5
Навичок злегка підвищує ушкодження вогнепальної зброї, влучність, ушкодження критичного влучання, швидкострільність, розмір магазину, швидкість перезаряджання та максимальний рівень здоров'я.

Стійкість (Акстон)
GenericIcon5
Навичок надає Акстону певний шанс ігнорувати ушкодження, котре могло б відправити його до режиму Боротьба за Життя та натомість відновлює половину від максимального рівня здоров'я персонажу.

6
Подвійний Капець
GenericIcon1
Навичок додає другу гармату до турелі Шабля та заряджає гармати шлаковими снарядами.

Ядерний Удар
GenericIcon1
Встановлення турелі викликає невеликий ядерний вибух.

Близнюки
GenericIcon1
Навичок дозволяє Акстону розгортати дві турелі.